Van elke renner word verwacht dat hij op de hoogte is van het reglement van de Vlaamse Wielrijders Vereniging. Iedereen die niet in regel is of niet koerst volgens deze reglementen word geschorst en mag dusdanig niet deelnemen aan de volgende wedstrijden. Renners die worden geschorst worden steeds door de organisatie op de hoogte gebracht en hun namen worden op deze website vermeld. De bedoeling van het reglement is om de wedstrijden zo veilig en zo eerlijk mogelijk te laten verlopen.
U kan het reglement hier downladen.

Wat zijn de voordelen van een renners vergunning bij de Vlaamse Wielrijders Vereniging? Simpel, je bent verzekerd tijdens de wedstrijd. je hebt een vaste nummer voor het hele jaar. Je kan indien je genoeg wedstrijden rijd, deelnemen aan de diverse kampioenschappen. En op het einde van het jaar is er een klassement waar de renners worden beloond dewelke regelmatig deelnemen aan onze wedstrijden ongeacht de gereden uitslagen. En het is natuurlijk goedkoper; het inschrijvingsformulier kan je hier downloaden.

Interesse om zelf een wedstrijd in te richten? Dat kan, wij helpen je graag, stuur ons een mail of contacteer ons telefonisch.
Richtlijnen en reglementen voor renners en inrichters betreffende het dopnigbeleid.

Onze partners